Wi-Fi 2,4G Control box LG-W2,4G

LedGo Wi-Fi 2,4G Control box LG-W2,4G

1034427
1 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ledgo WiFi 2.4G Control Box LG-W2,4G

Trådløs kontrollenhet for bruk sammen med Ledgos WiFi-kompatible LED-belysning. Gir mulighet til trådløs styring av lysstyrke og fargetemperatur fra en smarttelefon eller et nettbrett (app finnes for både iOS og Android).

Rekkevidden er 15m, og med 512 kanaler å velge mellom er det ingen risiko for at man risikerer å styre en annens belysning. Baksiden har klemmefeste for montering på stativ.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.