Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

APO-Summicron-M 75mm f/2 ASHP

Leica APO-Summicron-M 75mm f/2 ASHP

316015
43 500 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

APO-Summicron-M 75mm f/2 ASHP
UV-filter L395 SMC 49 mm
Bakre objektivlock M
44 138 NOK

APO-Summicron-M 75mm F2,0 ASPH
Naturlig gjengivelse på sitt beste. Enten det er dag eller natt, nært eller på avstand, dette objektivet setter en ny standard. Kombinasjonen av stort blender, brennvidde kombinert med en kompakt størrelse gjør dette objektivet til et veldig fleksibelt alternativ.

Det er spesiellt godt til nærbilder og portrett i tilgjengelig lys med sin flatterende brennvidde.Med sin store blender og muligheten til å jobbe med liten dybdeskarphet, gjør at du kan fremheve de deler av motivet du ønsker for å skape unike bilder. Alle detaljer er reprodusert med høy kontrast og naturtro fargegjengivelse, selv på største blender.

Selv om objektivet er kompakt, så har det en veldig avansert konstruksjon med et flytende linse-element, et asfærisk linse-element og apokromatisk korreksjon.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.