APO-Summicron-M 90mm f/2 ASPH

Leica APO-Summicron-M 90mm f/2 ASPH

316113
57 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

APO-Summicron-M 90mm f/2 ASPH
Pusseklut microfiber
Optisk Pussepapir / Linsepapir
57 808 NOK
APO-Summicron-M 90mm f/2 ASPH
UV-filter L395 SMC 55 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært 55mm
59 319 NOK

Leica APO-Summicron-M 90/2,0 ASPH
Dette lyssterke objektivet er praktiskt talt uten sin like, med apokromatisk korrigering og asfæriske linseelementer. Objektivet har ekstremt lite vignettering som gjør at det er perfekt til bruk for portretter med stor blender så vel som reportasje og studiofotografering.

Vil du lese mer om objektivet og se MTF-kurver så finner du dem i Leicas brosjyre for optikken her.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.