Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

APO-Telyt-M 135mm f/3.4

Leica APO-Telyt-M 135mm f/3.4

1001312
50 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

APO-Telyt-M 135mm f/3.4
UV-filter L395 SMC 49 mm
Bakre objektivlock M
50 838 NOK

Leica APO-Telyt-M f3.4/135mm
Et overbevisende teleobjektiv i fremragende Leica APO kvalitet, med perfekt oppløsning, kontrast og skarphet på alle blenderåpninger. Med største blender på 3,4 har den mulighet til å brukes selv under dårlige lysforhold.

Optikk-design av høyeste klasse
Linsene i objektivet er laget for å kunne gjengi de fineste detaljer, kontraster og fargeomfang som motivet ditt har. Objektivet er så og si uten fortegning, kromatiske abberasjoner og har gode motlys egenskaper. 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.