Beredskapsveske svart skinn til Leica Q

Leica Beredskapsveske svart skinn til Leica Q

1020318
  • Perfekt allroundbeskyttelse for ditt kamera
  • Gjennom å enkelt folde ned fronten på vesken er kameraet klar til å brukes
  • Det finnes også rom for å oppbevare et ekstra SD-kort
2 570 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Skreddersydd veske for Leica Q
Denne beredskapsvesken er skreddersydd for Leica Q i skinn. Dette er den perfekte allround beskyttelsen for ditt kamera. Gjennom å enkelt kunne legge ned fronten på vesken er kameraet raskt tilgjengelig for å fange ditt neste blinkskudd. Den har også egen plass til å oppbevare et ekstra SD-minnekort.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.