Beredskapsveske svart skinn til Leica Q

Leica Beredskapsveske svart skinn til Leica Q

1020318
  • Perfekt allroundbeskyttelse for ditt kamera
  • Gjennom å enkelt folde ned fronten på vesken er kameraet klar til å brukes
  • Det finnes også rom for å oppbevare et ekstra SD-kort
2 570 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Skreddersydd veske for Leica Q
Denne beredskapsvesken er skreddersydd for Leica Q i skinn. Dette er den perfekte allround beskyttelsen for ditt kamera. Gjennom å enkelt kunne legge ned fronten på vesken er kameraet raskt tilgjengelig for å fange ditt neste blinkskudd. Den har også egen plass til å oppbevare et ekstra SD-minnekort.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.