C-Lux Gull

Leica C-Lux Gull

1041216
 • 15x zoom med 1" sensor som uten problemer går ned i lommen
 • Brennvidden tilsvarer 24-360mm og kameraet har innebygd bildestabilisator
 • 4K-video og slowmotion i FullHD
 • RAW-format og 4K-photo gir deg kreative muligheter
 • Send bilder til mobiltelefonen din via WiFi

Velg farge

12 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

C-Lux Gull
Stativkit TSL08AN00 Slim aluminium
Kameraveske Mirrorless Mover 5 Pewter
13 854 NOK
C-Lux Gull
Kameraveske Mirrorless Mover 5 Dark Blue
Vanntett minnekortfutteral for 8 SD-kort
12 809 NOK

Eksklusivt kompaktkamera fra Leica

Dette elegante kompaktkameraet har en 1" sensor med en oppløsning på 20, og tar opp til 10 bilder per sekund. Den 5-aksede bildestabiliseringen hjelper og forbedrer fotografering eller filming da den reduserer uskarphet ved å eliminere rystelser. Leica C-Lux kan filme i 4K 30p eller FullHD 60p for at du skal kunne filme videoklipp i høy kvalitet. Leica C-Lux passer deg som ønsker et smidig og pent kompaktkamera som passer både hjemme, i byen eller på ferietur.

Fordeler

 • 1” mos sensor på 20 megapiksler
 • 4K-filming
 • 5-akses bildestabilisering
 • 15x optisk zoom (tilsvarende 24-360mm)
 • 1” sensor på 20 megapiksler
 • Rawformat
 • WIFI og Bluetooth

1” sensor på 20 megapiksler og 4K filmning

I Leica C-Lux sitter det en 1” sensor på 20 megapiksler som kan strekke seg helt opp til ISO 25 600 for at du skal kunne fotografere og filme i dunkle miljøer. Kameraet kan fotografere i JPG eller RAW, for deg som vil ha mulighet til å kunne redigere bildene dine og få mest mulig ut av bildefilene. C-Lux har mulighet til å filme i 4K, noe som gir deg høyoppløst video i en kompakt format.

5-akses bildestabilisering og 15x optisk zoom

Lecia C-Lux har en 5-akses bildestabilisering som gjør at du får mindre rystelser og vibrasjoner når du fotograferer eller filmer. Takket være bildestabiliseringen er det lett og få skarpe bilder også når du har zoomet inn maksimalt opp til 15x optisk zoom, noe som tilsvarer en brennvidde på 24-360mm på et 35mm systemkamera.

Kompaktkamera med søker og touchskjerm

Kameraet har en elektronisk LCD-søker som har 100% dekning og en oppløsning på 2,33 megapiksler med mulighet for å justere dioptriinnstillinger. Foretrekker du å bruke kameradisplayet er Leica C-Luc utstyrt med en trykkfølsom 3" pekeskjerm. Fotografering med Leica C-Lux er enkelt, ettersom skjermen eller displayet viser hvordan bildet ditt vil bli før du har tatt bildet.

Leveres med

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.