Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kikkert Ultravid 8x42 HD-Plus

Leica Kikkert Ultravid 8x42 HD-Plus

1029771
21 900 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Robust allroundkikkert med utmerket lystransmisjon

Leica Ultravid 8x42 HD-Plus er en av de mest kraftige kikkertene på markedet, sett i forholdet mellom størrelse og optisk kvalitet. En lett og anvendelig kikkert i klassisk design, med imponerende tekniske spesifikasjoner. Dens kraftige lystransmisjoner kan enkelt konkurrere med kikkerter i de større segmentene, og tilbyr en forstørrelse på 8x. Man har etterstrebet en brukervennlighet og enkelthet som setter betraktningen i fokus, med høy kontrast og levende gjengivelse, selv når mørket begynner å falle på. Det gripevennlige designet, med en vibrasjonsstabilisator, gjør at selv bilder ved skjelvende forhod vises med sylskarp klarhet. Det robuste huset gjør det ideelt for mer krevende fysiske aktiviteter som fotturer og jakt. Et synsfelt på 130, og en kort nærgrense (3,3 meter) gjør det klart til å møte de fleste av de utfordringene som kan oppstå.

Egenskaper

  • Liten og kompakt
  • Kraftfulle lystransmisjoner
  • Mørkekompatibel
  • Vibrasjonsstabilisator

Leveres med

  • Bærerem
  • Okularbeskyttelse
  • Linsedeksel
  • Cordura-veske
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.