SL kamerahus (Typ 601) + Vario-Elmarit-SL 24-90mm

Leica SL kamerahus (Typ 601) + Vario-Elmarit-SL 24-90mm

1032235
 • Stor og høyoppløst søker
 • Rask seriebildetagning
 • DCI4K i 24p og FullHD i 120p
 • Innebygd WiFi og GPS
 • ISO fra 50 til 50'000
 • 10bi 4:2:2-video på ekstern recorder
99 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

SL kamerahus (Typ 601) + Vario-Elmarit-SL 24-90mm
Kamerabatteri til SL
Summilux-SL 50mm f/1,4 ASPH
160 585 NOK
SL kamerahus (Typ 601) + Vario-Elmarit-SL 24-90mm
APO-Vario-Elmarit-SL 90-280mm f/2,8-4
Blits SF40
177 684 NOK

Leica SL Type 601 + Vario-Elmarit-SL 24-90mm f/2,8-4 ASPH

Et profesjonelt, speilløst kamera med fullformatbrikke som setter ny standard innen bildekvalitet, hurtighet og robusthet. Sammen med den kraftige Maestro II-prosessoren er kameraet raskt og med fantastisk ytelse. En CMOS bildebrikke på 6000x4000 piksler og ISO-verid opp til 50000 gir et imponerende dynamikkomfang, utmerket kontrast, eksepsjonell skarphet, høy oppløsning og støyfrie bilder i nesten alle lysforhold. For å sikre maksimal skarphet i bildene har Leica utelatt lavpassfilteret.

Vario-Elmarit-SL 24-90/2,8-4,0 ASPH

Med sin anvendelige brennvidde på 24-90mm finnes det få motiv som ikke passer for dette objektivet. Objektivet har takket være en nyutviklet trinnmotor i linjær posisjon en veldig rask, nesten lydløs og nøyaktig fokusering. Dette gjør også at objektivets totalte lengde ikke forandres ved fokusering eller zooming. Linsen har 18 elementer i seks grupper, hvorav fire er asfæriske og 11 elementer er laget av glass med partiell spredning for minimering av kromatisk aberrasjon. Objektivet har en optisk bildestabilisering som kompenserer for opptil 3,5 trinns kamerarystelser.

EyeRes - elektronisk søker

Leica SL er Leicas første profesjonelle kamera med elektronisk søker. EyeRes-søkeren med 4,4 millioner bildepunkter gir overlegen skarphet og er laget spesielt for Leica SL. Eye-Res-søkeren viser deg det ferdige bildet allerede før du trykker ned utløseren. Du får full kontroll over eksponering, dybdeskarphet, hvitbalanse, komposisjon og fokusering, som alt er 100% simulert i søkeren.

 

Robust og værtettet

Kamerahuset er freset ut av ett stykke aluminium og laget for å oppfylle de spesielle behovene hos den profesjonelle fotografen. Med en gjennomarbeidet konstruksjon av det aller fineste materialet og et stort antall tetninger er det praktisk talt umulig for fukt og vann og trenge inn.

 

Fotografering med mer enn 100 Leica-objektiver

Med Leica SL er utvalget av kompatible objektiver nesten ubegrenset. Foruten objektivene i SL-systemet kan Leica-objektiver med T-/TL-fatning også monteres på kameraet uten adapter. Kompatible adapteret gir også tilgang til mange andre objektiver fra tidligere og nåværende Leica-systemer.

 

Full kontroll med enkelt grensesnitt

Ned færre kontroller og sofistikerte menyer finner alle instillinger raskere. Mange funksjoner kan styres direkte og tilpasses dine egne personlige behov. Leica SL hjelper deg å jobbe på best mulig måte. Sammen med prosessoren gjør 2GB bufferminne det mulig å ta bildeserier på 11 bilder pr. sekund i full oppløsning og videosekvenser i 4K med 30/25 bilder pr. sekund. Stillbilder kan lagres samtidig i både JPEG- og DNG-format og kameraet kan utnytte de lynraske UHS-II SD-kortene. Det er plass til to kort i kameraet samtidig.

 

Leveres med

 • Kamerahus
 • Kamerarem
 • Kamerahusdeksel
 • Batteri
 • Batterilader
 • USB 3.0-kabel
 • Bruksanvisning
 • Garantikort
 • Leica Lens pusseklut.

[TEXT1014758434]

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.