Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
Artikkelnummer: 1051719

Leica SL2 +Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH

Leica SL2 inkl. lyssterk normalzoom

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Med Vario-Elmarit-SL 24-70 mm f/2,8 ASPH
 • CMOS-sensor på 47 megapiksler med 5-akset stabilisering
 • Seriebildeopptak på opptil 20 bilder per sekund med elektronisk lukker
98 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med SL2 har Leica utviklet et kompakt, profesjonelt kamera med en kombinasjon av tradisjonell tysk teknikk og ny, moderne teknologi. Her kommer kameraet med et kompakt og lyssterkt normalzoomobjektiv på 24-70 mm som leverer allsidighet og en konstant høy hastighet på f/2,8 i alle brennvidder. Leica SL2 har en ny, stabilisert og høyoppløselig 47 megapiksler CMOS-sensor med 14-bits dynamisk område og lysfølsomhet opptil 50 000 ISO, optimert menysystem for mer intuitiv håndtering, forbedret ergonomi og kraftige videoegenskaper gjør Leica SL2 til et perfekt verktøy for både profesjonelle stillfotografer så vel som filmfotografer.

Fordeler

 • Zoomobjektiv 24-70 mm, f/2,8
 • 47 megapikslers CMOS-sensor med 5-akset stabilisering
 • Kontinuerlig opptak på opptil 20 bilder per sekund med elektronisk lukker
 • C4K 60fps, 10-bit All-I og 400 Mb/s
 • 5,76 megapiksler elektronisk søker
 • Separate menyer skreddersydd for stillbilder eller video
 • Innganger for mikrofon og hodetelefoner
 • Lading via USB-C

Ny standardzoom for Leica SL-systemet

Den detaljerte optiske designen til Vario-Elmarit-SL 24–70 f/2,8 ASPH består av seks asfæriske overflater som garanterer utmerket bildeytelse i hele zoomområdet. De elleve blenderlamellene og den perfekte kromatiske korreksjonen sørger for en spesielt harmonisk bokeh og uendelige komposisjonsmuligheter. Objektivet er værbestandig med et metallhus som gjør det til en pålitelig følgesvenn selv i tøffe fotomiljøer. Autofokusen er stillegående og presis med en rask trinnmotor som gir en tilnærmet forsinkelsesfri fokus.

Leica Vario-Elmarit-SL 24-70 mm f / 2,8 ASPH


Høyoppløst fullformatsensor

Sensoren på 47 megapiksler er stabilisert i fem akser, har ikke lavpassfilter og er utstyrt med kun to glasselementer, for å minimere uønskede refleksjoner og oppnå maksimal skarphet. Sammen med en lysfølsomhet på opptil 50 000 ISO, yter Lecia SL2 godt selv i dårlig lys.

Konstruksjon med Leica kvalitet

Huset er nesten utelukkende av metall, med et skinnkledd hus i magnesium og en topplate mekanisk skåret ut av en og samme aluminiumsblokk. Grepet er designet for en mer ergonomisk opplevelse sammenlignet med forgjengeren, og som vanlig med Leicas kameraer er designet svært attraktivt i sin minimalisme og nedstrippede design.

Kraftige filmfunksjoner

I tillegg til sin utmerkede stillbildekvalitet, har Lecia SL2 også avanserte funksjoner som passer filmfotografer. Du kan ta opp i C4K med opptil 60 bilder per sekund eller 180 bilder per sekund i Full HD, 10-bit All-I til SD-kort med UHS-II eller ekstern opptaker via HDMI-porten i full størrelse. Via videomodusen konverteres menyen slik at du får filmorienterte innstillinger som lukkervinkel i stedet for lukkerhastighet. I tillegg får du tilgang til L-log, som gir deg større fleksibilitet i etterproduksjon.

Leveres med

 • Leica SL2
 • Vario Elmarit-SL 24-70mm f/2,8 ASPH
 • Kamerareim
 • Kamerahusdeksel
 • Batteri BP-SLC4
 • USB C-kabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.