Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Spottingscope Apo Televid 65 vinklet(kun scope)

Leica Spottingscope Apo Televid 65 vinklet(kun scope)

318534
18 000 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Leica Tubekikkert Apo Televid 65 vinklet 25x50x WW ASPH
Den perfekte kikkerten til å observere dyreliv på nært hold med. Med sin vann-, smuss- og støttålelige utside, sitt behendige, kompakte format, det brede synsfeltet og sin ekstreme nærgrense på bare 3 meter er denne kikkerten en hit. Har veldig fin fargegjengivning, kontrast og skarphet - fremfor alt i dagslys.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.