Summarit-M 75mm F2.4 ASPH svart

Leica Summarit-M 75mm F2.4 ASPH svart

316022
22 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Verdipakke

Summarit-M 75mm F2.4 ASPH svart
Optisk Pussepapir / Linsepapir
Pusseklut microfiber
22 713 NOK
Leica Summarit-M F2.5/75mm Svart Bilder tatt med Leica objektiver kjennetegnes ved sin tekniske bildekvalitet (sann fargegjengivelse, kontrast og oppløsning), strukturrikdom og naturlige uttrykk. Leica fotografene regnes for å være verdens mest krevende og kresne fotografer. For å tilfredsstille forventningene anstrenger Leica seg til det ytterste for møte kravene. De velger bare de beste materialene og kun de nyeste produksjonsprosessene benyttes. Kravene er hjørne til hjørne definisjon ogbriljans over hele det synlige bildet, maksimum bildegjengivelse på full blender åpning og overlegne motlys egenskaper - det er dette fotografene liker med Leica objektivene. Summarit-M største blender er f2,5 og fokuseringen på den klassiske og gjennomprøvde sfæriske objektivkonstruksjonen gir meget kompakte objektiver med høy yteevne i den forventede Leica kvaliteten. - alle objektivene er konstruert og produsert i Tyskland. ?Made in Germany?. - den høyeste optiske og mekaniske kvalitet med det klassiske Leica utseende og følelsen. - overlegent pris/ytelse forhold. - alle de fire nye objektivene er meget kompakte. - alle leveres med metall objektivdeksel, bajonettdeksel og stoffpose. - metall motlysblender leveres som ekstra tilbehør.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.