Summarit-M 75mm F2.4 ASPH svart

Leica Summarit-M 75mm F2.4 ASPH svart

316022
22 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Summarit-M 75mm F2.4 ASPH svart
Pusseklut microfiber
Optisk Pussepapir / Linsepapir
22 713 NOK
Leica Summarit-M F2.5/75mm Svart Bilder tatt med Leica objektiver kjennetegnes ved sin tekniske bildekvalitet (sann fargegjengivelse, kontrast og oppløsning), strukturrikdom og naturlige uttrykk. Leica fotografene regnes for å være verdens mest krevende og kresne fotografer. For å tilfredsstille forventningene anstrenger Leica seg til det ytterste for møte kravene. De velger bare de beste materialene og kun de nyeste produksjonsprosessene benyttes. Kravene er hjørne til hjørne definisjon ogbriljans over hele det synlige bildet, maksimum bildegjengivelse på full blender åpning og overlegne motlys egenskaper - det er dette fotografene liker med Leica objektivene. Summarit-M største blender er f2,5 og fokuseringen på den klassiske og gjennomprøvde sfæriske objektivkonstruksjonen gir meget kompakte objektiver med høy yteevne i den forventede Leica kvaliteten. - alle objektivene er konstruert og produsert i Tyskland. ?Made in Germany?. - den høyeste optiske og mekaniske kvalitet med det klassiske Leica utseende og følelsen. - overlegent pris/ytelse forhold. - alle de fire nye objektivene er meget kompakte. - alle leveres med metall objektivdeksel, bajonettdeksel og stoffpose. - metall motlysblender leveres som ekstra tilbehør.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.