Vario-Elmar-TL 18-56mm f/3.5-5.6 ASPH

Leica Vario-Elmar-TL 18-56mm f/3.5-5.6 ASPH

1012002
18 895 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Leica Vario-Elmar-T 18-56mm
Bruk denne skarpe standardzoomen til alt fra lanskap til portrett.


Leica T-objektivene er presisjonsverktøy utviklet av Leicas optiske designere og leverer bildeytelsen som Leica er berømt for. Leica Vario-Elmar-T 18-56mm f3.5-5.6 ASPH er ideell for kreativ eksperimentering med ulike perspektiver og brennvidder, fra vidstrakt landskap til dokumentarbilder og portretter.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.