Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Objektivbeskyttelse Forest Green til Canon 300/2,8 IS II

LensCoat Objektivbeskyttelse Forest Green til Canon 300/2,8 IS II

1006210
975 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skrem ikke bort motivet
Å bevege seg rundt med et stort, hvitt (eller svart) objektiv i et følsomt naturomårde er som å vifte med armene - en sikker måte å skremme det tiltenkte motivet og forstyrre det som kunne blitt et bilde for livet. LensCoat objektivbeskyttelse dekker objektivet ditt og gir deg bedre sjanse til å lykkes med bildene.

Robust og beskyttende
LensCoat er framstilt av 100% tett neopren og gir beskyttelse mot støt, riper og andre merker. LensCoat tilbyr også en barriere som beskytter hendene dine mot kulde ved lave temperaturer. De er også lette å sette på eller ta av og etterlater ingen limrester. LensCoat er vanntett og tibyr god beskyttelse under vanskelige forhold.

Full tilgang til objektivets kontroller
Andre egenskaper er et klart, fleksibelt PVC-vindu over AF/IS/VR-bryterne og vinduet for avstandsskala. LensCoat er også utstyrt med hull for andre funksjoner på objektivet, slik som låsemekanismen mot kamerahuset.

LensCoat objektivbeskyttelse tilbyr god beskyttelse for ditt dyrebare kamerautstyr og bevarer verdien om du en dagn bestemmer deg for å selge eller oppgradere.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.