Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Objektivbeskyttelse svart til Nikon 300/2,8 VR/black

LensCoat Objektivbeskyttelse svart til Nikon 300/2,8 VR/black

304373
975 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Å forflytte seg med et stort hvitt( eller sort) objektiv i et følsomt naturmiljø er som å vifte med armene - en sikker måte å skremme vekk det tiltenkte motivet på og ødelegge det som kunne blitt et bilde for livet.
LensCoat Linsebeskyttelse maskerer ditt objektiv og gir deg bedre muligheter til å lykkes med bildet.

LensCoat Linsebeskyttelse er produsert av 100% tett neopren,og beskytter mot støt, riper og andre merker. Linsebeskyttelsen gir deg også en barriere, beskytter hendene dine mot kulde om vinteren. Enkel å sette på og ta av, og den etterlater ikke limrester. LensCoat Linsebeskyttelse er vannavstøtende.

Andre egenskaper er et klart, fleksibelt UV-PVC-vindu over AF/IS/VR kontrollen og avstandsskalaens vindu. Har også hull til andre funksjoner på objektivet, som f. eks låsemekanismen mot kamerahuset.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.