Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-81%

Objektivbeskyttelse svart til Nikon 300/2,8 VR/black

LensCoat Objektivbeskyttelse svart til Nikon 300/2,8 VR/black

304373
189 NOK975 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Å forflytte seg med et stort hvitt( eller sort) objektiv i et følsomt naturmiljø er som å vifte med armene - en sikker måte å skremme vekk det tiltenkte motivet på og ødelegge det som kunne blitt et bilde for livet.
LensCoat Linsebeskyttelse maskerer ditt objektiv og gir deg bedre muligheter til å lykkes med bildet.

LensCoat Linsebeskyttelse er produsert av 100% tett neopren,og beskytter mot støt, riper og andre merker. Linsebeskyttelsen gir deg også en barriere, beskytter hendene dine mot kulde om vinteren. Enkel å sette på og ta av, og den etterlater ikke limrester. LensCoat Linsebeskyttelse er vannavstøtende.

Andre egenskaper er et klart, fleksibelt UV-PVC-vindu over AF/IS/VR kontrollen og avstandsskalaens vindu. Har også hull til andre funksjoner på objektivet, som f. eks låsemekanismen mot kamerahuset.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.