Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Objektivbeskyttelse svart til Olympus M.ZUIKO

LensCoat Objektivbeskyttelse svart til Olympus M.ZUIKO

1029543
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Slitesterk og beskyttende

LensCoat Linsebeskyttelse er laget av 100% tykk neopren, og gir beskyttelse mot støt, riper og andre merker. LensCoat linsedekselet gir også en barriære som beskytter hendene mot kulde i lave temperaturer. De er også lette å sette på eller ta av, og etterlater ikke limrester. LensCoat linsebeskyttelse er vanntett, og tilbyr en god beskyttelse ved vanskelige forhold.

Full tilgang til objektivets kontroller

Andre funksjoner er et klart, fleksibelt UV-PVC vindu over AF/IS/VR kontrollen og avstandsskalaens vindu. LensCoat er også utstyrt med hull for andre funksjoner på objektivet, som f.eks. låsemekanismen på kamerafestet.

LensCoat linsebeskyttelse gir god beskyttelse for ditt verdifulle utstyr, og bevarer verdien i tilfelle du en dag ønsker å selge eller bytte ut utstyret.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.