Minnekort Compact Flash 32GB 160MB/s 1066x

Lexar Minnekort Compact Flash 32GB 160MB/s 1066x

1016379
  • 32 GB lagringsplass
  • 160 mb/s overføringshastighet
  • UDMA 7
749 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Minnekort med rask overføring
Med Lexar Compact Flash kan du raskt ta og overføre høykvalitative bilder og 1080p full-HD, 3D- og 4K-video, med en lesehastighet på opptil 1066x (160MB/s). Dessuten støtter spesifikasjonen Video Performance Guarantee for profesjonell kvalitetsvideo (VPG-65).

Kompatibel med UDMA CF og CF-enheter.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.