Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Professional Workflow HR2 TB2/USB3

Lexar Professional Workflow HR2 TB2/USB3

1016395
3 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Lexar Workflow Hub har muligheten til å overføre data fra opp til fire minnekortlesere samtidig
Ta kontroll over arbeidsflyten med denne modulløsningen med muligheter for egentilpassing. Overfør fra opp til 4 forskjellige minnekort samtidig med USB 3.0 eller Thunderbolt 2 Støtte for rask overføring av RAW-bilder, HD, 3D og 4K video Støtte for workflow lagringsmedia 2 Thunderbolt-2 porter og 1 USB 3.0 port for daisy-chaining
Denne USB-huben har plass til 4 forskjellige slots på en gang. Tilgjengelige valgfrie lesere er blant annet: SR1 SecureDigital-kortleser, SR2 SD UHS-II kortleser, CFR1 CompactFlash-kortleser, CR1 CFast USB 3.0 kortleser, CR2 Thunderbolt kortleser, UR1 trippel microSD-kortleser og XR1 XQD-kortleser. I tillegg finnes det også egne lagringsenheter, blant de DD256(256GB) og DD512(512GB). Velg den riktige løsningen som gir deg best arbeidsflyt. Formatet trenger ikke være det samme, man kan overføre fire forskjellige korttyper samtidig. (NB: dette er kun en hub, kortlesere selges separat)
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.