Fotobord

Lite Fotobord

305935
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Lite fotobord er et meget enkelt, portabelt og prisgunstig fotobord, egnet for mindre, lettere motiv/produkter. Fotobordet gjør det mulig for å lyssette motivet fra alle vinkler. Lite fotobord er meget kompakt sammenslått og åpnes opp og ferdigstilles på noen sekunder. Perfekt for den mobile studiofotografen. Den tynne, vendbare PVC-platen (matt/blank overflate) kan enten rulles sammen eller transporteres som en plate.
Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.