Macrobelg til Pentax

Lite Macrobelg til Pentax

310578
545 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar
Lite makrobelg kobles til mellom kamerahuset og objektivet, og brukes til ekstrem nærbildefotografering. Makrobelgen gir mulighet til å få motivet større enn 1:1 på filmen (eller sensoren). De fleste andre nærbildetilbehør gir i beste fall skala 1:1. Makrobelgen har ingen overføring av blender, autofokus eller elektroniske koblinger mellom kamerahuset og objektivet; belgen brukes altså "manuelt".

Det forekommer et visst lystap ved bruk av denne belgen, noe kameraets eksponeringsmåler automatisk tar hensyn til. Belgens utdrag er justèrbart mellom 40-150mm (gradert mm-skala). Stålbajonett til kamerahus og objektiv.

Visse digitale speilreflekskameraer krever at man foretar endringer i menyen slik at kameraet tillater bruk av blenderring, ellers vil ikke kameraet fungere sammen med mellomringer, belger eller annet tilbehør som mangler "A-modus" (mer informasjon: se kameramanual).

Ved bruk av objektiv som mangler blenderring, stiller objektivet seg vanligvis inn på den minste blenderen.
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.