Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LC-A+ med 32/2,8 objektiv

Lomography LC-A+ med 32/2,8 objektiv

1005712
2 395 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Lomo LC-A+
Lomo LC-A+ er et analogt, klassisk kompaktkamera med russisk 32mm Minitar glassoptikk som gir fantastiske og kunstneriske bilder med høy fargemetning, kontrast og vignettering. Den har samme størrelse, utseende og håndtering som den opprinnelige Lomo LC-A. Nye funksjoner på LC-A+ er blant annet: multieksponeringer, økte ISO-innstillinger (opp til 1600), filmvindu og uttak for standard trådutløser.

Lomo LCA-A+ er et kamera med eksponeringsautomatikk, noe som gjør at den er svært enkel å bruke. Det eneste man trenger å gjøre er og stille inn avstanden til motivet (med spaken ved objektivet), og trykke på avtrykkeren. Etterpå snurrer en på fremmålingshjulet for å gjøre kameraet klart for neste bilde. Kameraet har også standard blitssko, slik at man kan montere f.eks. en kamerablits på dersom man vil fotografere innendørs eller i dårlig lys.

I bunnen av kameraet så finnes det en standard 1/4" gjenge for montering på f.eks. kamerastativ. Kameraet er designet for vanlig 135-film, som både finnes som svart/hvit og fargefilm (dia eller negativ).

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.