Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Negativ fargefilm Redscale 50-200 120-film 3-pack

Lomography Negativ fargefilm Redscale 50-200 120-film 3-pack

1005742
229 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Lomography Redscale XR 50-200

Redscale XR 50-200 er en redscale-film som gir varme toner til dine bilder. Filmen har en økt eksponeringsintervall på 50-200, og gir nyanser av rødt, orange og gul, men også en mild blåtone, noe som gir deg masse kreativ kontroll og ubegrensede fotograferingsmuligheter.

  • For bruk med mellomformatskameraer
  • ISO 50-200
  • Negativ fargefilm

Denne pakken inneholder 3stk ruller 120-film.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.