Format 110

Lowepro Format 110

1009375
  • Kompakt
  • Utstyrt med glidelås
  • Håndtak, skulderbånd og beltefeste
273 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Format 110
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
441 NOK461 NOK
Format 110
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Claw Quick Release Shoulder Strap Set
1 051 NOK
Gir god beskyttelse og enkel tilgang til kamera eller videokamera - en moderne skulderveske med lettvektsdesign Format 110 passer til et kompakt systemkamera med to objektiver - eller et ultra-zoomkamera - eller et kompakt videokamera Format-serien fra Lowepro har en tykk polstring og er laget av et robust, vanntett nylon materiale med kvalitet glidelåser fra YKK. De har lommer med glidelås både innvendig og utvendig for oppbevaring av små tilbehør. I tillegg har vesken en behagelig håndtak, en justerbar, avtakbar skulderstropp og beltefeste - så det er flere muligheter å bære vesken på en behagelig måte. Innvendige mål: 17.5 x 9 x 8 cm Utvendige mål: 19 x 11,5 x 12 cm Vekt: 200g
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.