Format 110

Lowepro Format 110

1009375
  • Kompakt
  • Utstyrt med glidelås
  • Håndtak, skulderbånd og beltefeste
273 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Gir god beskyttelse og enkel tilgang til kamera eller videokamera - en moderne skulderveske med lettvektsdesign Format 110 passer til et kompakt systemkamera med to objektiver - eller et ultra-zoomkamera - eller et kompakt videokamera Format-serien fra Lowepro har en tykk polstring og er laget av et robust, vanntett nylon materiale med kvalitet glidelåser fra YKK. De har lommer med glidelås både innvendig og utvendig for oppbevaring av små tilbehør. I tillegg har vesken en behagelig håndtak, en justerbar, avtakbar skulderstropp og beltefeste - så det er flere muligheter å bære vesken på en behagelig måte. Innvendige mål: 17.5 x 9 x 8 cm Utvendige mål: 19 x 11,5 x 12 cm Vekt: 200g

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.