Format 120

Lowepro Format 120

1018865
  • Passer til ett systemkamera med montert objektiv
  • Avtagbar skulderrem og vattert innside
  • Ekstra lomme i lokket for f.eks. minnekort og kabler
325 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Lowepro Format 120
Enkel og pen skulderveske med vattert innredning og en ekstra rom for f.eks minnekort og kabler.

Kapasitet:
Du får plass til ett systemkamera med påmontert objektiv eller et kompakt systemkamera-kit eller et videokamera. Du får også plass til mindre tilbehør.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.