Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraryggsekk Photo Hatchback BP 150 AW II

Lowepro Kameraryggsekk Photo Hatchback BP 150 AW II

1027437
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

En sekk for hverdagseventyr

Photo Hatchback er en lett, fleksibel og sporty ryggsekk for dagsturer, der du kan bære med deg både fotoutstyr og annet utstyr for turen.

Værtettet og sikker

På siden av sekken finnes en avtakbar kameralomme med sikker atkomst. CradleFit-lommen beskytter nettbrettet ditt, og sekken har et innebygd regntrekk for ekstra beskyttelse i dårlige værforhold. Andre funksjoner er glidelåser i metall og reflekser for ekstra synlighet.

Kapasitet:

  • Ett speilløst kamera med objektiv montert f.eks. 28-70mm
  • Ett ekstra objektiv
  • Actionkamera
  • Tilbehør og personlige eiendeler
  • 8" nettbrett
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.