Kameraryggsekk Pro Runner RL X450 AW II

Lowepro Kameraryggsekk Pro Runner RL X450 AW II

1020032
  • Passer to systemkameraer med monterte objektiver, 5-6 ekstra objektiver, en 15" laptop og ett stativ
  • Ryggsekk og trolleyvogn i én, perfekt for den som reiser mye
  • Fullt justerbar innside for egen konfigurasjon som passer utstyret ditt
  • Innebygd regntrekk beskytter utstyret ditt fra regn
4 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Kameraryggsekk Pro Runner RL X450 AW II
Red Whips 12-pack
Fuktposer silica gel 50-pack
5 007 NOK
Kameraryggsekk Pro Runner RL X450 AW II
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Road Warrior Kit
5 697 NOK

Kameraryggsekk med høy kapasitet
Denne ryggsekken er utstyrt med soner som hjelper deg å organisere og holde orden på utstyret ditt. Romdelerne er flyttbare så du kan tilpasse vesken etter akkurat det utstyret du tar med. Det er egen plass for laptop eller nettbrett. Vesken er designet for deg som resier, da den er lett å bære og gir ekstra støtte når du bærer tungt.

Kapasitet

I denne vesken får du plass til to speilreflekskameraer med påmontert objektiv, 5-6 ekstra objektiver eller blitser en 15" laptop, 10" nettbrett og et tegnebrett. Du får også plass til stativ (montert på utsiden) og annet tilbehør.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.