Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraväska Professional Magnum DV 6500 AW

Lowepro Kameraväska Professional Magnum DV 6500 AW

1016509
  • Rommer 1-2 fullformatskameraer og 8-10 ekstra objektiver
  • Plass til en laptop opp til 15,4"
  • Skreddersy vesken til dine behov med justerbare og vatterte avdelere
3 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kameraväska Professional Magnum DV 6500 AW
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
3 773 NOK
Kameraväska Professional Magnum DV 6500 AW
Cable Management 10 V2.0
8 stk AA Batteri holder
3 823 NOK

Romslig videoveske
Magnum DV 6500 AW er både rask og smidig å jobbe med. Det brede lokket åpnes fra midten for at du raskt skal få tilgang til utstyret ditt, samtidig som dobbbel glidelås gir ekstra sikkerhet. Vesken er utstyrt med to romslige sidelommer og en hurtiglomme på forsiden som gir plass til både tilbehør og personlige saker.

De justerbare og vatterte avdelerne gjør det mulig for deg å tilpasse vesken etter akkurat ditt utstyrt. Den tykke fôringen gir beskyttelse mot ved flate baseplaten i metall som finnes på de fleste videokameraer.

Du kan bære vesken på flere ulike måter da den er utstyrt med håndtak, baggasjevognslomme og remmer for traller samt skulderrem. Dessuten er vesken både stablingsbar og vanntålelig.

Kapasitet:
Du får plass til et profesjonelt HD-kamera, mikrofon, ekstra batteri/minne, lagringsenhet, lys- og ladningsaggregat. personlige eiendeler og en laptop på opptil 15,4"-

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.