Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameraveske Magnum 650 AW

Lowepro Kameraveske Magnum 650 AW

310743
  • Rommer 1-2 profesjonelle systemkameraer med montert 70-200 mm objektiv, 8-10 ekstra objektiver, ekstern blits og tilbehør
  • Lomme for 15,4" bærbar datamaskin
  • Lowepros patenterte allværsbeskyttelse AW cover som beskytter vesken og innholdet mot fukt, støv og smuss
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kameraveske Magnum 650 AW
Red Whips 12-pack
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
4 268 NOK
Kameraveske Magnum 650 AW
Cable Management 10 V2.0
Fuktposer silica gel 50-pack
4 298 NOK
Lowepro Magnum 650 AW
Lowepro’s Magnum AW skulderveske er basert på sin forgjenger, den opprinnelige pro-vesken fra 1976 som er en industristandard i dag. Den nye generasjonen Magnus AW er en komplett verktøykasse for den profesjonelle fotografen. Portabel, moderne og full av smarte funksjoner: denne vesken leverer på alle områder, fra organisering, beskyttelse og transport.

De indre skilleveggene gir en fleksibel struktur for å gi plass til en rekke fosjellig verktøy. Den har selfølgelig Lowepro's patenterte allværsbeskyttelse AW Cover, som beskytter vesken og dens innhold mot fukt, støv og smuss. En meget solid bunn i vesken garanterer stabil beskyttelse. Transportèr din tungt lastede Magnum AW ved hjelp av justerbare håndtak, eller bær den på skulderen ved hjelp av Vertebral Tech-remmen.

Kapasitet:
1-2 profesjonelle speilreflekskameraer med montert 70-200/2,8, 8-10 ekstra objektiv, ekstern blitz og tilbehør. Plass til 15,4" laptop.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.