Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Air Video Conferencing Kit

Lume Cube Air Video Conferencing Kit

1043200
 • Sugekoppfeste inngår for montering på smarttelefon, datamaskin eller nettbrett
 • Liten og lyssterk
 • Diffusor og fargefilter
1 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Alt-i-ett monterbar belysningsløsning konstruert for videosamtaler, Live Streaming, FaceTime og mer.

Lume Cube Air er oppfølgeren til Lume Cube med en mindre størrelse, flere bruksområder og justerte detaljer. Nyheter i Air innebærer en luke (istedet for skrulokk) for kontaktene, samt at lampen kommer med en innebygd magnet, slik at du kan feste lampen på magnetiske metalloverflater. Air er også mindre, omtrent halvparten av størrelsen. Lampen passer perfekt for deg som vlogger, fotograferer og vil ha en solid, liten belysning. Men Air passer også til andre situasjoner, som en ekstra belysning hjemme, i bilen eller på turen når du helt enkelt vil ha litt mer lys. 

Fordeler:

 • Liten og lyssterk
 • Vanntett og solid
 • Luke for tilkoblinger
 • 1/4" gjenge
 • Magnetfeste
 • Bluetooth
 • Diffusor og fargefilter

Liten og lyssterk

Kombinasjonen av en liten størrelse og høy lysstyrke gjør Lume Cube Air til en svært interessant belysning. Du kan plassere den på steder det normalt er vanskelig å plassere belysning, enten for kreativ lyssetting eller helt enkelt fordi du vil holde vekten på utstyret ditt nede. 

Vanntett og solid

Lampen er vanntett ned til 10m, noe som gjør at den også tåler sand, snø og andre elementer. Perfekt på stranden, men gir også høy pålitelighet på utstyret. 

Luke for tilkoblinger

Til forskjell fra tidligere Lume Cube har Air en luke for USB-kontakten. Den tidligere modellens skrulokk var lett å rote bort, noe som gjorde at lampens tette egenskaper ble vekk. Nå sitter luken fast, akkurat som på mange actionkameraer. 

1/4" gjenge

Som på tidligere modeller har Lume Cube Air en 1/4" gjenge for montering på stativ eller lignende. Lampen leveres også med en håndrem som monteres i gjengen, perfekt dersom du surfer eller av en annen grunn risikerer å miste lampen. 

Magnetfeste

Magneten i lampen lar deg feste den på magnetiske overflater, noe som øker bruksområdene dens ytterligere. Bruk den som ekstrabelysning når du fikser bilen, eller fest den i luken på sikringsskaper når strømmen går. 

Bluetooth

Via Lume-X appen kan du styre lysstyrke, lysmodus og stroboskopfunksjonen. Du kan også kontrollere flere Lume Cube Air samtidig!

Diffusor og fargefilter

Lume Cube Air leveres med ett varmt og ett nøytralt diffuseringsfilter. Den varme diffusoren passer utmerket for å få en varmere tone f.eks. ved solnedgang. Begge diffusorene monteres direkte på lampen, uten at du trenger ekstra tilbehør eller verktøy. 

Leveres med:

 • Lume Cube Air
 • Sugekoppfeste
 • Nøytral diffusor
 • Varm diffusor
 • Micro-USB kabel
 • Quick Start Guide

*Nettbrettene, datamaskinene eller mobilene på bildene er ikke inkludert.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.