Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Nattkikkert LN-DM5-C 5x50 Digital Color Night

Luna Optics Nattkikkert LN-DM5-C 5x50 Digital Color Night

1026205
3 445 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Kompakt mørkekikkert med lav vekt
Digital mørkekikkert som kan brukes både om dagen og natten. Kikkerten er støtsikker og har innebygd IR-lys så du kan se med den i de aller mørkeste omgivelser. Fargebildet går automatisk over til svart/hvitt når lyset ikke lenger er sterkt nok, og du kan manuelt justere lysstryken for å få det beste bildet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.