Teenage Engineering Rumble
Artikkelnummer: 1046402

Teenage Engineering Rumble

Portabel bassmodul til OP-Z

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kjenn takten. Kjenn musikken. Kjenn bassen.
  • Stille metronommodus og unik lyd-til-følelse-teknologi
  • Kraftig bass i portabelt design
899 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Bærbar bassmodul til OP-Z

Rumble er designet for OP-Z och og er en bærbar bassmodul som gir deg en ekstraordinær musikkopplevelse. Til tross for sin ultrakompakte design, gir den følelsen av at du står ved siden av en dyp basshøyttaler og virkelig føler musikken i kroppen din.

Fordeler

  • Metronom-modus og unik lyd-til-følelse-teknologi
  • Koble enkelt til OP-Z
  • Kraftig bass i bærbar design
  • Responsfrekvens på 10-150 Hz

Føl rytmen. Føl musikken. Føl bassen.

Rumbles bruker en stille metronommodus og en haptisk teknikk som overfører lyd til følelse, noe som gjenskaper en naturlig bassfølelse for kroppen. En høyoppløselig vibrotaktil tilbakemelding og en psykoakustisk teknikk gjør at hjernen tror du står ved siden av en dyp basshøyttaler. Du kjenner virkelig bassen i kroppen. Metronome-modus er egnet for liveopptredener når du trenger å føle rytmen.

Leveres med

  • Rumble-modul
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.