Teenage Engineering PO-33 K.O
Artikkelnummer: 1046292

Teenage Engineering PO-33 K.O

Portabel musikkenhet PO-33 K.O!

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Innebygd mikrofon for innspilling av egne sample-spor
  • 8 stk plasser for sample-spor
  • 8 stk plasser for trommespor
990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Bærbar Synth

Dette er en liten og bærbar synth med lyd i studiokvalitet. Her får du muligheten til å lage musikk uansett hvor du er, og samtidig en kontroll som er kompatibel med annet musikkutstyr. Det finnes flere modeller å velge mellom hvor hver enhet har sine egenskaper og lydløkker. De er alle kompatible med hverandre – bruk individuelt eller start ditt eget lommeband!

PO-33 ko!

Liten sampler med 40 sekunder minne, samt innebygd mikrofon for opptak.

Fordeler

  • Innebygd mikrofon for opptak av egne samplespor
  • 8 samplesporplasser
  • 8 plasser for trommelspor
  • 40 sekunder sampleminne
  • 16 forhåndsprogrammerte effekter
  • Trinnmultiplikator

Koble til hodetelefoner eller lydsystem

Bruk pocket operatoren direkte takket være den innebygde høyttaleren, eller koble den til hodetelefonene for å høre musikken i detalj. Hvis du vil koble den til høyttalersystemet eller lydsystemet i klubben, er det like bra.

Når design oppfyller kvalitet

En pocket operator er designet på et kretskort kombinert med flere komponenter av høy kvalitet. Komponentene plasseres under en LCD-skjerm for beskyttelse, og samtidig fungerer skjermen som en høyttalerboks. Ideen bak enheten er at den skal være kompakt og holdbar i sin design.

Leveres med

  • PO-33 ko!
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.