Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Clips MZM2 / MZM10 Magnetkit till mygga

Sennheiser Clips MZM2 / MZM10 Magnetkit till mygga

303725
435 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Magnetfestet MZM 2/ MZM 10
Magnetfestet MZM 2/ MZM 10 gjør det mulig å feste mygger på t- skjorter, gensere eller kjoler uten av man behøver å stikke hull på klærne med nåler eller lignende. Settet består av den magnetiske klemmen MZM 2 og det magnetiske festet MZM 10. MZM 10 bæres rundt nakken under klærne, og mikrofonkabelen føres inn via en liten kabelklemme på MZM 2. MZM 2 og mikrofonen holdes siden på plass takket være MZM 10.
Mikrofonkabelen bør føres opp gjennom halsåpningen og til senderen. Settet finnes i hvitt.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.