NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

Røde NT-SF1 SoundField Ambisonic Microphone

1039263

Röde NT-SF1 tar opp lyden i en 360º-sfære for å skape en ekte surround-lyd. Gjennom fire stk membraner kan du spille inn fire stk spor i A-format som kan forvandles til B-format via Rødes kommende SoundField Plugin. Mikrofonen er svært stille, og er en viktig del ved skapningen av 3D- og VR-opplevelser.

10 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ambisonic broadcast mikrofon

Röde NT-SF1 tar opp lyden i en 360º-sfære for å skape en ekte surround-lyd. Gjennom fire stk membraner kan du spille inn fire stk spor i A-format som kan forvandles til B-format via Rødes kommende SoundField Plugin. Mikrofonen er svært stille, og er en viktig del ved skapningen av 3D- og VR-opplevelser.

Fordeler:

  • Tetraedrisk bygget (Ambisonisk mikrofon)

Tetraedrisk bygget

Med den tetraedriske oppbyggelsen bestående av fire kapsler kan mikrofonen ta opp hele lydfeltet i en 360º-sfære. Lydopptakene kan brukes i 3D- og VR-opplevelser. I etterarbeidet kan du også velge hvilken retning av lydfeltet du ønsker å bruke.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.