Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning Light Storm LS 1 S inkl veske

Aputure LED-belysning Light Storm LS 1 S inkl veske

1021367
9 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Profesjonell LED-belysning
Denne profesjonelle høykvalitets LED-belysningen har en stor flate som avgir et kraftig og flimmerfritt dagslys, med høyt CRI-verdi (CRI95+) for bedre fargegjengivning  ved fotografering og filming. Dette er det perfekte valget for deg som stiller høye krav til lyskvalitet, funksjonalitet og driftsikkerhet.

Du kan styre fargetemperaturen på tre forskjellige  måter, enten via den medfølgende fjernkontrollen, via kontrollenheten eller via DMX-styring. Enheten kan forsynes med strøm enten via kabel (230V) eller via et oppladbart batteri (Sony-V, ikke ikke), som kobles til kontrollpanelet.

Lyspanelet har en slim design med et robust og sterkt aluminiumchassis, som er montert i en U-ram, med justerbare låsspaker. LS 1S er også utstyrt med barndoors (låvedører) som gjør det mulig for deg å styre lysspredningen. De fungerer også som beskyttelse under transport og oppbevaring.

Kontrollenheten
Du kobler inn kontrollenheten mellom LED-belysningen og strømuttaket, du kan også velge å strømforsyne den via et oppladbart batteri for å kunne fotografere på location(batteri medfølger ikke). I tillegg til kontroller for å justere effekt og fargetemperatur,finnes det også knapper for instilling av kanal, gruppe og DMX.

Fjernkontrollen RC1
Du kan styre LED-panelet med den medfølgende fjernkontrollen som har en rekkevidde på opp til 100 meter. Har du flera LED-lys kan du dele opp disse enhetene i ulike grupper (A/B/C/D) og endre lysstyrken på respektive grupper via fjernkontrollen.

Leveres med:

  • Lightstorm LS 1S med barndoors
  • Kontrollpanel
  • Kabel for kobling mellom kontrollpanel og belysning
  • Strømadapter + 1 kabel for kobling til kontrollpanelen
  • Fjernkontroll RC1 + knappecellebatteri CR2032
  • 10 stk diffusorer
  • Manual

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.