Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

LED-belysning Light Storm LS 1C inkl veske

Aputure LED-belysning Light Storm LS 1C inkl veske

1020994
  • Trinnløs, justerbar effekt og trinnløs justerbar fargetemperatur (3200-5500°K)
  • Kan strømforsynes enten via elnettet (230V) eller via et oppladbart batteri (Sony-V, ikke inkludert)
  • LS 1C er utstyrt med barndoors (skjermklaffer) som gjør det mulig for deg å styre lysspredningen
12 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Profesjonell LED-belysning
Denne profesjonelle høykvalitets LED-belysningen har en stor flate som avgir et kraftig og flimmerfritt dagslys, med høyt CRI-verdi (CRI95+) for bedre fargegjengivning  ved fotografering og filming. Lightstorm LS 1C har trinnløs stillbar effekt og trinnløs justerbar fargetemperatur (3200-5500°K), med digital visning av både effekt og fargetemperatur på det eksterne kontrollpanelet.

Du kan styre fargetemperaturen på tre forskjellige  måter, enten via den medfølgende fjernkontrollen, via kontrollenheten eller via DMX-styring. Enheten kan forsynes med strøm enten via kabel (230V) eller via et oppladbart batteri (Sony-V, ikke ikke), som kobles til kontrollpanelet.

Lyspanelet har en slim design med et robust og sterkt aluminiumchassis, som er montert i en U-ram, med justerbare låsspaker. LS 1C er også utstyrt med barndoors (låvedører) som gjør det mulig for deg å styre lysspredningen. De fungerer også som beskyttelse under transport og oppbevaring.

Kontrollenheten
Du kobler inn kontrollenheten mellom LED-belysningen og strømuttaket, du kan også velge å strømforsyne den via et oppladbart batteri for å kunne fotografere på location(batteri medfølger ikke). I tillegg til kontroller for å justere effekt og fargetemperatur,finnes det også knapper for instilling av kanal, gruppe og DMX.

Fjernkontrollen RC1
Du kan styre LED-panelet med den medfølgende fjernkontrollen som har en rekkevidde på opp til 100 meter. Har du flera LED-lys kan du dele opp disse enhetene i ulike grupper (A/B/C/D) og endre lysstyrken på respektive grupper via fjernkontrollen.

Leveres med:

  • Lightstorm LS 1C med barndoors
  • Kontrollpanel
  • Kabel for kobling mellom kontrollpanel og belysning
  • Strømadapter + 1 kabel for kobling til kontrollpanelen
  • Fjernkontroll RC1 + knappecellebatteri CR2032
  • 10 stk diffusorer
  • Manual
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.