Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blitsholder multi bom

Phottix Blitsholder multi bom

1029649
925 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Blitsholder multi bom
Easy Up HD Umbrella Extra Large Octa Softbox
Paraplysoftbox Easy Up HD med raster 60x90 cm
2 719 NOK

Blitzholder for paraplysoftbokser og to speedlights

Kompakt blitzholder for to stk speedlight som kan monteres på belysningsstativ, spesielt designet for paraplysoftbokser med et design og gjør at du kan vippe lysformeren.

Fordeler:

  • Holder to blitz sentrert mot paraply/paraplysoftboks
  • Kan vippes 180 grader
  • Rask og enkel montering
  • To grep for håndholdt bruk
  • Ekstra horisontalt håndtak med utrustnings- og motvektskrok

Vinkle paraplysoftboxen

Paraplysoftboksene er smidige lysformere som er lette å transportere og montere. Multi-bom gir deg muligheten til å vinkle din lysformer, noe som kan være vanskelig med paraplysoftbokser montert på en vanlig paraply for speedlights. Du kan bruke to speedlights, og disse kan du montere sentralt i paraplysoftboksen for optimal lysspredning.

Håndholdt blitsfotografering

Multi-bom har to håndtak for håndholdt bruk. Fordi speedlights bruker batteri slipper du ledninger, noe som gir en veldig fleksibel on-location løsning. Kroken på det horisontale håndtaket brukes for å hente utstyr eller motvekter i, slik at balansen havner rett over belysningsstativet. Kompletter med en trådløs radiosender for blitz for ekstra rekkevidde og pålitelighet i dagslys.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.