Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Ezybox Hotshoe Tilthead m/5/8"

Lastolite Ezybox Hotshoe Tilthead m/5/8"

308243
425 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager
Lastolite Ezybox Hotshoe Tilthead m/5/8" For studioblits på lampestativ Lastolite EzyBox Hotshoe Tilthead Brakett er ideelt for fotografer som krever fleksibilitet fra deres utstyr og evnen til å kunne bruke den uansett hvor du måtte være. tillater trappet og nøyaktig innstilling av Ezybox fra en hel rekke høyder og vinkler.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.