Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Belysningsstativ Air HD luftdempet svart

Elinchrom Belysningsstativ Air HD luftdempet svart

1034861
1 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Elinchrom Stativ Air HD 124-385cm

Kraftig belysningsstativ som tåler belastninger opp til 11 kg, og har justerbar høyde fra 124 cm til 385 cm

Fordeler:

  • Robust konstruksjon med lav vekt
  • Luftdempet midtpillar
  • Makshøyde 385 cm

Midtpillaren har tre utdrag med luftdemping, noe som beskytter mot at blitsen får en smell ved altfor heftig senkning av høyden. Ønsket høyde låses fast med en lås. Elinchrom Stativ Air HD veier kun 2,57 kg, og er tilpasset for tyngre blitsutstyr med vekt opp til maks 11 kg. Elinchrom Stativ Air HD kan justeres i høyden fra 124 cm til imponerende 385 cm.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.