Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cubelite 90x90cm med avtagbar bunn og bakside

Lastolite Cubelite 90x90cm med avtagbar bunn og bakside

1034002
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Cubelite 90x90cm for produktfotografering.

Cubelite er et sammenleggbart studio som gjør det mulig for deg å ta profesjonelle produktbilder av høy kvalitet gang på gang med lite eller ingen fotografisk kunnskap. Ved å plassere produktet ditt inni Cubelite elimineres en mengde av de vanligste problemene med lyssetting. Med noen få justeringer kommer du til å ta bilder i et mykt og profesjonelt lys, med myke eller ingen skygger og refleksjoner.

Fordeler:

  • Modell uten bunn og med opphengsanordning for reflektor
  • Ideell for produktfotografering
  • Gir mykt lys uten skygger
  • Utmerket for digital og film
  • Frilegging av objekter
  • Utmerket for glass eller andre blanke motiv
  • Lyssettes fra alle retninger

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.