Godox Lystelt 80x80x80cm ink 4 Bakgrunner
Artikkelnummer: 1048088

Godox Lystelt 80x80x80cm ink 4 Bakgrunner

Lystelt inkl. bakgrunner, 80x80x80cm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Gir en myk og skyggefri belysning
  • Motvirker reflekser fra belysning og omgivelser
  • Kan lyssettes fra alle hold
599 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lystelt inkl. bakgrunner

Med et lystelt får du en myk og skyggefri belysning, uansett om du fotograferer i studio eller ute i felten. Lysteltet er perfekt for produktfotografering og fordi det minimerer refleksjoner fra lys og omgivelser, er det til stor nytte ved fotografering av for eksempel glass, porselen, keramikk, plast, metall og polerte overflater.

Fordeler

  • Gir en myk og skyggefri belysning
  • Motvirker refleksjoner fra belysning og omgivelser
  • Kan belyses fra alle retninger
  • 4 inkluderte bakgrunner (svart, hvit, rød og blå)
  • Avtakbar front med åpning for objektiv

Belysning fra alle kanter

Lysteltet kan lyssettes fra siden, toppen eller baksiden avhengig av hva du fotograferer. Du kan også belyse den nedenfra hvis du for eksempel har den på et glass- eller fotobord. Alle sider av lysteltet kan brukes som underlag og siden det også har en avtagbar front med åpning for objektivet, er det også mulig å fotografere speilblanke objekter uten at refleksjonen din er synlig i bildet.

Medfølgende bakgrunner

De medfølgende bakgrunnene i fargene sort, hvit, rød og festes enkelt på innsiden av lysteltet ved hjelp av borrelås. Dette gjør det lette teltet enkelt å bruke for ulike produktfotografering og enkelt å tilpasse til dine behov.

Leveres med

  • Lystelt
  • 4 bakgrunner (svart, hvit, rød og blå)
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.