Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Photo Studio kit

Polaroid Photo Studio kit

1022382
899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Polaroid Photo Studio kit
Et kit med alt du behøver for å ta profesjonelle bilde i studiokvalitet. Et portabelt lystelt med tilhørende blitser som er enkelt å sette opp og du er igang i løpet av et minutt. Etter bruk slår du enkelt i sammen pakken og pakker det ned i den inkluderte nylonposen. Polaroid Photo Studio Kit gjør det mulig å fotografere små ting med profesjonellt resultat og myke skygger. Kittet inkluderer fire bakgrunner i fargene rødt, blått, svart og hvitt.

Leveres med:

  • 2 stk lamper på 50w
  • 4 stk fargede bakgrunner
  • 1 stk justerbart stativ (27-42 cm)
  • 3 stk diffusor screens på 40 cm
  • Nylonpose
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.