Kameraveske Production Manager 50 black

Think Tank Kameraveske Production Manager 50 black

1021540
  • Støtdempende hjul for enda mer smidig transport
  • Håndtak på alle fire sider
  • Innredningen er tilpasningsbar med avdelere for både mindre og større utstyr
7 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Stor og romslig studiolys-veske
Think Tank Production Manager 50 er utformet for å transportere og beskytte ditt lysutstyr og rommer alle typer av portabelt lysutstyr. Den robuste vesken har støtdempende hjul for enda enklere transport og forsterkede håndtak på alle fire sider for enkel og ergonomisk håndtering. Du kan tilpasse innredningen med skillevegger for mindre og større utstyr. Den store lommen med glidelås på forsiden har god plass til tilbehør som reflektorer, paraplyer, skjøteledninger, kabler og veskens lokk har mange romslige smålommer for mindre tilbehør som f.eks pocket wizards, kabler, teip og batterier. På hver side av vesken finnes det også fester for stativ og det følger med remmer til disse.

Kapasitet:
3-4 blitshoder, 2-3 aggregat, store softbokser eller andre lysformere samt store lysstativ (inklusive C-stand).

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.