Kameraveske Production Manager 50 black

Think Tank Kameraveske Production Manager 50 black

1021540
  • Støtdempende hjul for enda mer smidig transport
  • Håndtak på alle fire sider
  • Innredningen er tilpasningsbar med avdelere for både mindre og større utstyr
7 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

Stor og romslig studiolys-veske
Think Tank Production Manager 50 er utformet for å transportere og beskytte ditt lysutstyr og rommer alle typer av portabelt lysutstyr. Den robuste vesken har støtdempende hjul for enda enklere transport og forsterkede håndtak på alle fire sider for enkel og ergonomisk håndtering. Du kan tilpasse innredningen med skillevegger for mindre og større utstyr. Den store lommen med glidelås på forsiden har god plass til tilbehør som reflektorer, paraplyer, skjøteledninger, kabler og veskens lokk har mange romslige smålommer for mindre tilbehør som f.eks pocket wizards, kabler, teip og batterier. På hver side av vesken finnes det også fester for stativ og det følger med remmer til disse.

Kapasitet:
3-4 blitshoder, 2-3 aggregat, store softbokser eller andre lysformere samt store lysstativ (inklusive C-stand).

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.