Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Kameralampe HVL-LBPC

Sony Kameralampe HVL-LBPC

1014283
6 595 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batteridrevet LED belysning med lavt strømforbruk og et intensivt lys på 1,800lux ved en meter med "Blight booster-modus". HVL-LBPC er designet for å gi optimal spredning for vidvinkelfotografering med NXCAM- og XDCAM-videokameraer. Den medfølgende diffusoren gjør det mulig å myke opp skygger og minske kontrasten.

Dersom du vil bruke HVL-LBPC sammen med et videokamera som har en "Multi-Interface shoe" (f.eks. PXW-x180) kan lampen slås på og av med kameraets av/på-knapp, eller via kameraets REC-start og stopp.

 

  • Trinnløs fargetemperatur mellom 3,2K og 5,6K
  • MI (Multi-Interface) Shoe
  • 2,100lux ved en meter med "Blight booster-modus"


Drives med BP-serien eller L-serien batterier med en livsvarighet på ca 3 timer (med NP-F970 batteri)

 

 

 

 

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.