Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Single svart

Lume Cube Single svart

1027572
1 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Kompakt og vanntett LED-belysning

Lume Cube er en kompakt LED-lampe som får plass i en lomme. Lampen er vanntett ned til 30 meter og kan kontrolleres via Bluetooth.

Fordeler

  • Batteridrevet
  • 1/4”-20 stativgjenger.
  • Vanntett ned til 30m
  • 10 lysnivåer
  • 6000k

Vanntett og robust chassi

Chassiet er laget av metall og lampen er vanntett ned til 30 meter. Dersom du dykker dypere enn 10-15 meter anbefales det at du stiller inn rett styrke på forhånd da knappene ikke er responsive når vanntrykket blir høyt nok.

Med en 1/4” stativgjenge på undersiden går det ann å montere Lume Cube på stativ. En innebygget lyssensor gjør at Lume Cube kan brukes som slaveblits.

Vær alltid nøye med å dobbeltsjekke at det bakre dekselet for lading er ordentlig stengt, og at det ikke er kommet noe smuss på gummiringen.

Kontrolleres via Bluetooth

Lume Cube kan kontrolleres via Bluetooth og lysstyrken er opp til 1500 lumen som kan stilles i 10 ulike nivåer. Opp til 5 enheter går ann å kontrollere individuelt via Lume Cube Pro App. På maks effekt er batteritiden ca 20 minutter og ca 120 minutter på 50% effekt. Fargetemperaturen er 6000k.

Leveres med

  • Lume Cube
  • Quick Start Guide
  • USB-kabel
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.