Manfrotto Autopole 2 432-2,7B stykkevis
Artikkelnummer: 305431

Manfrotto Autopole 2 432-2,7B stykkevis

Utfellbart stangstativ som plasseres mellom tak og gulv for å spare gulvplass

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Lettanvendelig ekspanderingsfunksjon med sikkerhetslås
  • Robuste og praktiske gummikopper i hver endre for å beskytte gulv og tak
  • Perfekt ved begrenset plass
2 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Manfrotto Autopole 2 432-2,7B

Manfrotto Autopole er en utfellbar stolpe som plasseres mellom taket og gulvet i ditt studio, og fungerer like bra for å holde bakgrunner oppe som blits og annen belysning. Manfrotto Autopole er en god løsning som sparer gulvpålass, og utstyret sitter sikkert fastmontert i autopolen istedet for i belysningsstativ. Denne Autopole kan forlenges fra 150 til 270cm.

Fordeler

  • Smidig sikkerhetslås
  • Gummiknotter i hver ende
  • Passer perfekt for trange plasser

Fest blitser eller annet tilbehør

For å få festet blitser eller annet tilbahør i Manfrotto Autopole trenger du f.eks. en Manfrotto Super Clamp og en adapter til denne (ikke inkludert), flere alternativer finnes under "passende tilbehør".

Leveres med

  •  Manfrotto Autopole 2 432-2,7B
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.