Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Indra batterikabinett

Phottix Indra batterikabinett

1016244
4 745 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Batteripakke til Indra 500
Med Indra batteripakke får du masse kraft i en kompakt pakke. Du kan bruke Indra 500 hele 360 ganger i High-Speed-Mode. Batteripakken er utrustet med 2 strømuttak og kan drive 2 Indra 500 samtidig, perfekt for arbeid "on location".

LED-skjermen viser hvor mye batteri som er igjen og du kan enkelt og raskt bytte ut Li-Ion-batteriet. USB-uttaket lar deg lade smarttelefoner og andre enheter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.