Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blitspakke BRX 500/500 Softbox To Go

Elinchrom Blitspakke BRX 500/500 Softbox To Go

1025705
 • Blitsstyrke fra 500 Ws ned til 31 Ws
 • Skyport gir unik fjernstyringsmulighet
 • Intelligent slavetenning gjør BRX enkelt brukes i kombinasjon med speedlights
 • Rask brenntid gir skarpe bilder
 • Elinchrom tilbehørsbajonett gir tilgang til markedets største utvalg av lysformere
 • Eksepsjonelt jevn fargetemperatur over hele effektområdet
12 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Verdipakke

Blitspakke BRX 500/500 Softbox To Go
innstillngslys 100W/196V
EzyBalance Gråkort 30 cm
12 833 NOK
Blitspakke BRX 500/500 Softbox To Go
Paraply Pakke
Blitsrør EL-24000
14 205 NOK

Elinchrom BRX 500/500 Softbox To Go er en profesjonell studioblitspakke for yrkesfotografer. BRX er tilpasset blant annet familieportretter, skolefoto og produktbilder, og settet inneholder alle deler for å starte med enklere lyssetting. BRX møter yrkesfotografens krav til utstyr og leverer en design og byggekvalitet med kraftige håndtak, tilbehørsbajonett og effektiv kjøling av alle komponenter så blitsen blir enkel å håndtere og klarer lange arbeidsdager i studio.

To paraplyfester, smart plasser nær midte av lampen gjør at du kan kombinere valgfri lysformere. BRX 500 har innebygd vifte som automatisk regulerer blitsens temperatur. Ved bregrenset bruk av blitsen er viften avslått, men skrur seg på og øker farten i takt med at blitsen blir varmere.

 • Blitsstyrke fra 500Ws ned til 31Ws. kan enkelt tilpasses for ulike typer fotografering, som for eksempel portretter eller produktfotografering.
 • Skyport gir unik fjernstyringsmulighet og finnes innebygd i alle Elinchroms blitser.
 • Intelligent slaveutløser gjør BRX enkel å bruke i kombinasjon med speedlights
 • Superkort brennetid gir skarpe bilder
 • Eksepsjonelt jevn fargetemperatur over hele effektområdet
 • Temperaturstyrt vifte
 • Elinchrom tilbehørsbajonett gir tilgang til markedets bredeste utvalg av lysformere

 

Skyport fjernstyring
BRX har en innebygd Skyport fjernstyring med 8 kanalfrekvenser og 4 grupper som kan styres via den medfølgende fjernstyringsenheten, Skyport Transmitter Plus, som kan trigge blitsen og regulere uteffekten på avstander opp til 200m. Hver blits kan styres individuelt ved større lyssettinger.

Tilbehør
Elinchrom tilbyr et stort sortiment av tilbehør og lysformere. Samtlige blitsmodeller bruker samme tilbehørsbajonett, som åpner muligheten for enkelt å veksle mellom ulike modeller etter behov. som tilbehør finnes også Skyport USB Module som sammen med den inkluderte programvaren, Skyport 3.0, gir mulighet for å styre blitsene fra datamaskinen samt en mengde andre funksjoner. Med Skyport Plus HS kan du via det innebygde displayet stille inn hver blits separat samtidig som den innstilte styrken og funksjoner for innstillingslyset kan avleses.Opp til 10 blitser vises på displayet samtidig. En ekstra mulighet med Skyport Plus HS er funksjonen Hi Sync. Funksjonen lar deg velge mye kortere synkroniseringstider enn normalt for kameraet (hvilke tider du kan velge avhenger av kameramodell og valgt blitssyrke)

Tydelige kontrollpanel og rask opplading
Alle blitsfunksojner styres via et tydelig kontrollpanel med intuitive kontroller og BRX har en rask oppladningstid på bare 0,36-1,13 sekunder, avhengig av innstillt effekt. Uansett valgt blitsstyrke leverer BRX stabilt lys med enestående jevnhet i eksponering og fargetemperatur.

Stort omfang og nøyaktig regulering av lysstyrke
Lysstyrken kan reguleres med en presisjon på 1/10 blendertrinn med et omfang på hele 5 lendertrinn - 31Ws opp til 500Ws. BRX 500 har styrken til å lyssette familieportretter, håndballaget, miljøfotografinger m.m.

Eyecell slaveutløser
Eyecell er en intelligent slaveutløser som kan trigge D-Lite RX 4 fra lyset av en speedlight, hvilket innebærer at du kan kombinere studioblitser med vanlige kamerablitser. Det går også an å kople en løs Skyport Universal Receiver Plus til en speedlight og på den måten utløse alle blitsene fra Skyport Transmitter Plus. mange ganger er dette den sikreste metoden, ettersom radiosignalet fra Skyport er mye mer effektivt enn å utløse blitser via lys.

Denne pakken inneholder:

 • 2 stk. BRX 500 (med 100W innstillingslampe, Beskyttelseshette, 5m synkkabel, 5m strømledning)
 • Portalite Square Softbox 66x66 cm
 • Portalite Octa Softbox 56 cm
 • Transparent deflektor
 • Skyport Transmitter Plus (batterier ikke inkludert, 2x AA 1,5V)
 • Stativset med veske (2x 88-235cm)
 • Veske for blitslampene
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.