Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Starter kit

Magmod Starter kit

1037091
1 295 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

MagMod Starter Kit

Magmod er en serie lysformere designet for å være solide og raske å jobbe med. Lysformerne og monteringen rundt blitsen er designet i kraftig og fleksibel silikon, noe som gjør de svært solide. Hodefestet med to kraftige neodymmagneter træs på blitshodet og passer i stort sett alle blitshoder.

Fordeler:

  • Designet i solid og fleksibelt silikon
  • Magneter for montering
  • Passer i stort sett alle blitser

MagGrip

MagGrip er grunnen i MagMod og monteres rundt blitshodet. MagGrip har to stk kraftige magneter som holde de ulike MagMod-lysformerne på plass.

MagGrid

MagGrid er en raster som fokuserer lyset fra blitsen og minsker strølys.

MagSphere

MagSphere sprer lyset og skaper et mykt lys. MagSphere egner seg godt for bruk i små og middels store rom der lyset har mulighet til å stusses i vegger og tak. Med en MagGrid kan du få et litt mer rettet lys som fremdeles har en myk karakter.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.