Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Bordsstativ Pixi + LED-belysning Lumie Muse 3 +

Manfrotto Bordsstativ Pixi + LED-belysning Lumie Muse 3 +

1032988
999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Bordsstativ Pixi + LED-belysning Lumie Muse 3 +
Kulehode for blitssko
Filter Portrait til Lumie
1 287 NOK
Bordsstativ Pixi + LED-belysning Lumie Muse 3 +
Kulehode til Manfrottos LED-belysning
Smartphonehåndtak for Twistgrip
1 547 NOK

Stativ- og belysningskit for smartphonefotografering

Dette settet er beregnet for deg som liker å fotografere eller filme med din smarttelefon. Settet inneholder Manfrottos letteste trebensstativ som takket være den lave vekten er veldig smidig å bære med seg. Smartphonefestet Twistgrip Universal lar deg montere smarttelefonen på stativet, og har også en blitssko som du kan feste den kompakte LED-belysningen i.

Manfrotto Bordstativ Pixi

Bordsstativ ffor kompakte systemkameraer. Ved å stenge beina kan du bruke den som et behagelig grep når du filmer. Med en trykknapp kan du plassere og låse hodet i en rask bevegelse. Når du slipper knappen låses den automatisk til den valgte modusen. Solid konstruksjon, og laget av rustfritt stål. Gummiføtter for stabilitet. Med universell 1/4" gjenge slik at den kan brukes til en rekke kameraer.

Les mer om bordstativet.

Manfrotto LED-belysning Lumie Muse 3

Muse 3 er den minste i Manfrotto Lumie-serien med en lysstyrke på 220lux. Den er svært portabel, har en solid aluminiumskonstruksjon og drives av et internt batteri som lades via mini-USB.

Fordeler:

  • Svært liten og fleksibel
  • Kan dimmes i tre nivåer
  • Kan installeres på både kamera og stativ
  • Lader via USB
  • Leveres med fargefilter

Les mer om LED-belysningen.

Manfrotto Smartphonefeste Twistgrip universal

Twistgrip er en praktisk måte å montere smarttelefonen til et stativ. Få muligheten til å lage timelapse, stop motion, fotografere med lange lukkertider og gi utløp for din kreativitet i bilde og video.

Fordeler:

  • Monteres på vanlig 1/4" stativskrue
  • Laget av metall
  • Flat profil for enkel transport

Les mer om smartphonefestet.

Leveres med:

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.