Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativ Element aluminium svart

Manfrotto Etbensstativ Element aluminium svart

1038952
  • Maks belastning 15 kg
  • Gummi og spikerføtter
  • Både 1/4" og 3/8" skrue
519 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Etbensstativ i aluminium

Med et etbensstativ slipper du holde kameraet oppe med muskelstyrke, noe som virkelig hjelper når du bruker teleobjektiv eller tyngre kameraer. Det er også smidig å bevege, og passer bra når du trenger ekstra stabilitet samtidig som du må være fleksibel. Du kan montere kameraet direkte på etbensstativet.

Fordeler:

  • 5 seksjoner
  • Gummi og spikerføtter
  • Både 1/4" og 3/8" skrue
  • Maks belastning 15kg

5 sekisjoner

Stativ med 5 benseksjoner blir veldig kompakte når de slås sammen, noe som er deilig når du skal reise med stativet.

Gummi og spikerføtter

Du har mulighet til å veksle mellom gummi- og spoikerføtter, avhengig av hva slags underlag du skal være på. Utendørs i leirete eller isete miljøer bruker spikerføtter å være best, mens gummiføttene fungerer best innendørs.

Både 1/4" og 3/8" skrue

Stativet har en skrue som kan vendes for å få enten 1/4" eller en 3/8" skrue. På 1/4"-skruen kan du montere kameraet ditt, og 3/8"-skruen brukes dersom du vil montere et stativhode.

Maks belastning 15kg

Maksbelastningen på 15 kg lar deg montere tungt utstyr på stativet. Maksbelastningen angir når du bruker kun stativet fastskrudd direkte i kameraet eller objektivet, og ikke dersom du bruker et stativhode. Da er det stativhodets maksbelastning som gjelder.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.